Verzending/levering van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 tot 2 dagen (afhankelijk van voorraad & werkdagen) na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL, DHL of DPD met tracking en aflevering zonder handtekening. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een tracking nummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Wij bieden producten aan die mogelijk vanuit het buitenland komen en dus een langere verzendtijd kunnen hebben. Producten die van buiten de EU komen kunnen eventuele douane kosten met zich mee brengen. Makeuppro.nl / Webbyshops is niet verantwoordelijk voor deze kosten. Als een product mogelijk extra kosten met zich mee brengt zullen wij dit duidelijk vermelden op de product pagina.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering maar exclusief cadeauverpakking. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Wij verzenden onze producten in discrete verpakkingen zodat het nooit zichtbaar is waar en wat u heeft besteld.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.